Les je naš glavni element iz katerega izdelujem široko paleto izdelkov.

Ker se potrebe in želje naročnikov ves čas spreminjajo, se zato spreminja tudi naša ponudba.
 

Lesene ure

Unikatni leseni izdelki - darila
Unikatne lesene ure so izdelane iz izključno slovenskega lesa in so ročno delo. Obliko nam največkrat narekuje kar les sam, ki vedno ponuja nekaj novega. Vsaka lesena ura je ročno poslikana, po naročilu ali po lastni inspiraciji. Zato lahko prav za vsako trdimo, da je unikat.

Reklamne table 


Unikatni leseni izdelki - reklamne table
Reklamne table, ki jih spremlja dolga obstojnost na vse vremenske razmere in unikatnost. Do sedaj smo izdelali že dolgo vrsto lesenih tabel, ki jih lahko vidite po celotni Sloveniji.
 

Izdelki za dom


Unikatni leseni izdelki - izdelki za dom
Kuhinjski izdelki iz lesa so lahko uporabnega in dekorativnega namena, odvisno od vaše domišljije. Ker pa ima vse več ljudi potrebo in željo po naravnih materialih, se je tudi naša linija izdelkov usmerila v izdelavo lesenih kuhinjskih pripomočkov.

Za otroke


Unikatni leseni izdelki - za otroke
Program za otroke obsega unikatne izdelke, ki so plod tako naše kot naročnikove domišljije. Skoraj ne mine dan, ko se nam utrne kakšna nova ideja, da se začne kakšen nov projekt.Izjave naših strank
 "Mami je bila navdušena nad uro že visi v njeni spalnici. Pokazala jo je vsem sosedom in spustila tudi solzico, kot je bilo za pričakovat. Še enkrat hvala za tako lepo darilo in upam, da se še kdaj dogovorimo za kakšno."

Gaja  Nad vašimi izdelki naravnost navdušena... Vidi, čuti se strast in ljubezen ter srčnost.Vse v enem in točno to potrebno je za popoln, poseben, drugačen in unikaten izdelek :)Vaše roke in talent za "v okvir"

Alissa "Vidi se, da delate izdelke z ljubeznijo. Zato vas vedno znova rada priporočam. Ročno delo je še vedno cenjeno, bodite brez skrbi. Če pa je zraven še predanost, kakršno je čutiti pri vas, je kombinacija dobitna na vseh področjih."

Jelena