O nas


Smo majhno družinsko podjetje, ki se z lesom ukvarjamo že vse od leta 1985. Naša osnovna dejavnost je izdelava in unikatna poslikava izbranega oblikovanega lesa, ki je najprej vseboval urni mehanizem. Danes pa se je naše delovanje preselilo tudi na druge izdelke iz lesa...

Na začetku smo se s to dejavnostjo ukvarjali ljubiteljsko, kasneje pa smo našo ponudbo razširili do te mere, da je postala naša glavna dejavnost družinskega podjetja.

Prve oblikovalske poti je vodila Majda Ogrinc, ki je v prvi vrsti fotografinja, a je skozi ustvarjanje in sanje našla tudi drugo strast, ki biva v njej in to je oblikovanje in slikanje na les. Potem pa sta pot skupaj z njo nadaljevala tako mož kot hčerka, ki danes skrbi za promocijo njenih izdelkov.


Sodelujemo pa tudi z mladimi oblikovalci in vsemi, ki pridejo v našo hišo z novimi, svežimi idejami.

Naš cilj je, da izpolnemo vsako unikatno željo, naj bo to portret na kosu orehovega lesa, unikatna kuhinjska deska ali pa dva lesena prstana, kot poročno darilo.

Unikatno oblikovan in poslikan les lahko služi kot poslovno darilo (z vašim logotipom), darilo prijateljem, svojcem ob njihovih jubilejih ali kot poročno darilo, darilo ob koncu šole ali vrtca...  Na vašo željo tudi napišemo posvetilo in darilo ustrezno aranžiramo.

Po naročilu izdelujemo vse, kar je možno narediti v sklopu naših zmožnosti. Edina omejitev je domišljija, ki pa vemo, da ne pozna meja.

ArtAjda - unikatni leseni izdelki

 

Naša ponudba izdelkov