Pogosta vprašanja


Ali delate unikatne izdelke po naročilu?

Da, vsi naši izdelki so večinoma narejeni po naročilu stranke in so unikat. Prilagodimo se vašim željam, potrebam in namenu.


Koliko časa potrebujte za izdelavo izdelka?
Izdelava izdelka je odvisna od zahtevnosti naročila. Izdelava unikatnega izdelka traja od enega dneva pa do enega tedna.


Kaj od lesenih izdelkov imate na zalogi?
Na zalogi imamo vedno kar nekaj unikatnih izdelkov, ki jih je moč videti v našem ateljeju, ki se nahaja na Čevljarski ulici 8 v Domžalah. Vsak dan med 8 in 17 uro.

Kakšne materiale uporabljate?
Za izdelavo uporabljamo naraven les, ki je v večini primerov oreh, hruška, češnja ali lipa. Gre za les, ki ga je lahko oblikovati. Skrbimo za to, da uporabljamo slovenski les in ostale slovenske izdelke.

Ali so izdelki unikatni?
Vsak naš izdelek je unikat, saj imamo vedno na razpolago drugačen kos lesa. Lahko vam izdelamo serijo izdelkov, vendar bodo še vedno vsak zase unikat.

Koliko stanejo unikatni izdelki?
Cena unikatnega izdelka je odvisna od zahtevnosti in velikosti naročila. Cene se gibljejo vse od 5€ pa do več tisoč €.

Kako poslikavate lesene izdelke?
Vsi leseni izdelki so poslikani ročno, z akrilnimi barvami. To daje izdelku še večjo vrednost, saj je narejen z lastno roko in ustvarjalnostjo.

Kakšni so vaši motivi?
Izbira motivov je široka. Stremimo k temu, da vsakemu naročniku poskušamo izdelati tisto, kar si želi. V sklopu domače-umetnostne obrti pa izdelki vsebujejo motive panjskih končnic in ostale motive iz slovenske kulturne dediščine.

Lahko pošljete izdelke po pošti?
Seveda, izdelke lahko pošljemo po pošti, po povzetju. Poskrbimo za ustrezno zaščito in pakiranje, da ne pride so poškodbe izdelka.

S čim se vaše podjetje še ukvarja?
Naše podjetje se ukvarja predvsem z ohranjanjem slovenske kulturne dediščine, ki jo združujemo z lesom, ki je dobrina slovenskih tal.

Ali naredite tudi kakšen manjši izdelek iz lesa?
Izdelujemo tudi manjše stvari, kot so:


Več o naši ponudbi si lahko pogledate tukaj > Unikatni leseni izdelki


Kaj restavrirate?
Restavriramo lesene skrinje in pohištvo. Vodi nas predvsem ohranjanje slovenske kulturne dediščine, ki počasi izginja. Mi skrbimo, da se je nikoli ne pozabi.

Ali izdelujete kaj tudi iz drugih materialov?
V naši ponudbi najdete tudi izdelke iz filca. Nudimo vam dobavo, razrez in oblikovanje.

Kaj pa izdelujete iz filca?
Iz filca izdelujemo vodila in podložke, ki se uporabljajo pri izdelavi harmonik. Imamo pa tudi linijo okrasnih rožic, ki lahko služijo kot podstavek ali okras.

Kaj še vsebuje vaša ponudba?
V naši ponudbi najdete tudi razrez netkanih tkanin, filca, izdelujemo reklamne table (lesene in iz pleksi stekla), opozorilne table za pse, program za otroke, izdelke za dom...


Ali je možno izdelke videti v živo?

Seveda, večino že narejenih izdelkov je možno videti v našem ateljeju, ki se nahaj na Čevljarski ulici 8 v Domžalah. Vsak dan med 8 in 20 uro.


 

Naša ponudba izdelkov